Olen helsinkiläinen tiedekuvittaja, graafinen suunnittelija ja vektoritaiteilija. Haluan tehdä tiedosta ja tieteestä selkeästi ymmärrettävää visuaalisessa muodossa kuten havainnekuvina, graafeina ja tekstitaittona.

Erityisalojani kuvituksessa ovat bio- ja lääketiede sekä terveydenhoito. Olen kuvittanut myös muita tieteen aloja, kuten ympäristötiedettä, sosiaalialaa ja tekniikkaa. Infografiikan ja kaavioiden piirtäminen, kirjojen ja esitteiden taittotyö sekä graafinen suunnittelu kuuluvat myös osaamisalueisiini.

Kuvituksiani käytetään mm. oppimateriaaleissa, esitteissä, ammattilehdissä, kansainvälisissä tieteellisissä julkaisuissa sekä väitöskirjoissa. Kuvat sopivat sekä sähköiseen julkaisuun että perinteiseen painotuotteeseen.

Asiakkaitani ovat esimerkiksi kustantamot, yliopistot ja korkeakoulut, virastot, järjestöt ja yksittäiset tutkijat.

Biokemistin tutkinto (FM) ja taideopinnot ovat tärkeä pohja työlleni. Harrastuksien kautta läheisiä alueita ovat taide, käsityöt, askartelut, valokuvaus, puutarha, matkailu, retkeily ja mökkielämä. Suhtaudun siksi erityisellä lämmöllä näiden alueiden toimeksiantoihin.

LinkedIn profiili: